Lipine Pua Unique

Na kēia pua lipine nani e hoʻomanaʻo iā ʻoe i nā pua āu i huki ai i kou wā kamaliʻi - he pua poepoe nani i waenakonu o ka pōʻai o nā petals.Hiki ke hoʻopili ʻia kēia mau pua liʻiliʻi i ka lauoho a i ʻole i hoʻopaʻa ʻia i nā kāleka aloha.

E ʻoluʻolu e hoʻomākaukau:

✧3 kala like ʻole o 90cm lōʻihi a 10mm laulalipine

ʻokiʻoki

✧ peni, māmā a laka paha

✧ humuhumu

Loko humuhumu

✧ pū hoʻoheheʻe wela a me ka lāʻau kāpili

✧ ʻO kēlā me kēia pihi nui e hoʻohālikelike i ke kala lipine

1. E ʻoki i nā lipine o kēlā me kēia waihoʻoluʻu i 9 lipine e like me ka mea i hōʻike ʻia ma lalo nei: E ʻoki i nā lipine o ka waihoʻoluʻu 1 i 9 lipine o 9cm ka lōʻihi, nā lipine o ka waihoʻoluʻu ʻelua i nā lipine 9 o 8cm ka lōʻihi, a ʻo nā lipine o ka waihoʻoluʻu 3 i nā lipine 9 o 6cm. lōʻihi.Sila i ka hope.

1

2. E hoʻopaʻa i 3 mau ʻāpana lipine ʻokoʻa ka lōʻihi a hoʻonohonoho iā lākou mai ka pōkole a i ka lōʻihi, e kau i ka lōʻihi loa ma lalo.E wili i ka nila ma ka hope o ke kaula lipine, ma kahi o 6mm mai ka lihi.Me ka huki ʻole ʻana i ka nila, e hoʻokomo i ka nila ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe o ka lipine pōkole loa e hana i ka puka waimaka.

3. E hele i ka nila ma ka loop loop o nā lipine ʻelua i koe e kiʻi i kahi ʻano petal piha.

2

4. E hahai i nā ʻanuʻu 2 a me 3 no ke koena o ka lipine, e hoʻoneʻe i kēlā me kēia petal mai ka nila a i ke kaula.

5. Ke humuhumu ʻia ka petal hope, e kau i nā petals a pau i loko o ka pōʻai a hoʻopaʻa i ke kaula.E humuhumu i ka petal hope loa, e nakinaki i ke kaula a pili.

3

6. E kāpili i ka petal hope i ka petal mua ma lalo.

7. E kāpili i kahi pihi ma waenakonu.


Ka manawa hoʻouna: Mei-27-2022
WhatsApp Online Chat !