Lipine i ʻōwili ʻia ʻo Rose Knot

He kūpono kēia lipine no nā mea kāmaʻa, nā pine lapel, a me nā mea lauoho.Loaʻa nā hopena maikaʻi loa me ka grosgrain ʻaoʻao ʻelua, kahi e pono ai ke humuhumu mau e mālama i nā petals ma kahi.

Ka Papa Paʻakikī: Kūwaena Knot Nui: 5 ~ 6cm

No ka hana ʻana i kēia lipine kakaka e ʻoluʻolu e loaʻa:

✧61cm lōʻihi, 22-38mm laula A kalaLīpi Satin Edge

✧ ʻO ka pulupulu hōʻailona, ​​ka māmā a i ʻole ka wai hemming

humuhumu lima lima

✧ Suture, wili ʻia ma kekahi kihi

ʻOhi ʻokiʻoki

1. E sila i kekahi welau o ka lipine.E pelu i ka lipine i ka hapalua a lilo ia i hapalua o kona laula e hana i kahi kaula lahilahi.E paʻa i ka lipine me ka ʻaoʻao peʻe i lalo, e hoʻomau ʻia ka lipine no nā pae aʻe.

lipine1

2. E'ōwili i ka hopena iʻelua manawa.

lipine2

3. E humuhumu i 2-3 humuhumu i lalo, a nakii i kahi puʻupuʻu ke hana ʻia me ka ʻoki ʻole ʻana i ke kaula.

E hōʻalo i ka "hohola"
E hōʻoia i ka pae like ʻana o kēlā me kēia loop o ka lipine i ka wā e humuhumu ai, a i ʻole ke kiʻekiʻe iki aʻe ma mua o nā ʻanuʻu 2 a me 3. E pale aku kēia i ke kikowaena o ka rose mai ka hohola ʻana.

lipine3

4. E pelu i ka huelo o ka lipine i 90 degere.

lipine4

5. E ʻōwili i ka lipine 2 pōʻai ma ke kikowaena a wehe liʻiliʻi i mea e pua ai ka rose.E humuhumu i lalo e like me ka pae 3.

6. E ʻōwili i ka lipine i ʻelua mau manawa ma ke kikowaena me ka ʻole o ka pelu.I kou humuhumu ʻana, ma hope o ka ulu ʻana o ke ʻano rose i ka nui, e humuhumu i kekahi mau humuhumu ma kahi hou.

lipine5

7. E pelu i ka hope o ka lipine i lalo 90°

lipine6

8. E ʻōwili i ka lipine 1 a i ʻole 2 a puni ke kikowaena a humuhumu.

9. Loop hou, mai peluli, e hoomanao e malama i ka lipine ma ke ano pelu.

lipine7

10. E hana hou i ka hana 4 a hiki i ka 9, a e hoʻoholo i ka pinepine o ka pelu ʻana i luna a i lalo paha e like me kāu makemake e hōʻike.

lipine8

11. E hoʻomanaʻo i ka humuhumu ʻana i kou ʻōwili ʻana i mau ke ʻano o ka rose.E hoʻopili i kēlā me kēia papa o ka lipine ma ke ʻano hoʻopololei i ʻike ʻia he mau papa like ʻole.

lipine9

12. E pelu i lalo ma kahi kokoke i ka hope o ka lipine, a laila e hoʻokomo i ke kua o ka rose a humuhumu.E ʻoki i nā kihi o ka lipine e hoʻopaʻa i nā wēlau.

lipine10

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2022
WhatsApp Online Chat !