ʻElua mau ala ʻike e ʻike ai i ka pale ʻana o nā kāʻei polyester!

Hoʻohana pinepine ʻia ka tape polyester i nā lole, nā makana, nā kāmaʻa a me nā pāpale, nā ukana a me nā ʻoihana ʻē aʻe, a hoʻokani i kahi hana hoʻonaninani.He ʻano maʻamau o nā mea kōkua.ʻOiai ʻaʻole i hoʻohana ʻia ka tape polyester ma ke ʻano he kumu nui, ua hōʻike ʻia a pono ka maikaʻi.ʻElua mau ala nui e hoʻokaʻawale i ke kūpaʻa ʻaʻahu oLipine Kalikimaka:

1. Keʻano o kaʻike hakakā maloʻo, e kau mua i kaLipine Kuʻunaa i ʻole ka lepili holoi ma luna o ka ʻili o ka mīkini nānā ʻana o ka mea hana i ka webbing kūʻē wikiwiki o ka waihoʻoluʻu, a laila hoʻopaʻa i nā welau ʻelua o ka webbing a i ʻole ka lepili holoi me kahi mea hoʻopili, i kūlike ka webbing a i ʻole ka lepili holoi ʻO ka lōʻihi a me ke kuhikuhi. ka neʻe ʻana o ka mea kani.

A laila, e hoʻoponopono i ka webbing a holoi paha i ka lepili ma ke poʻo paio o ka mīkini hoʻāʻo ʻana i ke kala kūʻē kūʻē, i kūlike ke kuhikuhi ʻana o ka lole hakakā me ke kuhikuhi holo ʻana o ke poʻo hakakā.Ma ka lōʻihi o ka ʻaoʻao o ka wiliwili maloʻo a i ʻole ka lepili holoi, ma hope o ka hoʻāla ʻia ʻana o ka mīkini, ʻo ka reciprocating stroke he 100mm, ʻo ke kaomi pololei o ke poʻo friction he 9N, a nānā ʻia nā ʻaoʻao warp a me nā weft o ka webbing a holoi ʻia paha. pakahi.Hoʻopili ʻia ka lepili webbing a holoi paha a me ka lole hakakā i ka lewa maʻamau, a pono e hoʻokō ʻia ka hoʻokolohua ma ka lewa maʻamau.

2. Wet collision detection method, the operation method is to pulu i kaLipine hilia i ʻole ka lepili holoi me ka wai ʻekolu, e wehe a kau ma luna o ka ʻupena kulu e hoʻoheheʻe i ka wai, a i ʻole e ʻomi me kahi roller nip e hiki ai i ka nui o ka wai i ka 95% ~ 105% %.ʻO nā ʻanuʻu hana ʻē aʻe e like me ke ʻano loiloi hakakā maloʻo.Ma hope o ka pau ʻana o ka nānā ʻana i ka Wet Conflict, e ʻae i ka lole Wet Conflict e maloʻo i ka mahana wela.

Ma muli o nā hopena hōʻike:

E hoʻohana i ka laʻana kāleka hina e ʻike a hoʻopaʻa i nā paio maloʻo a pulu i ʻōlelo ʻia ma luna aʻe i loko o ke kaua a me ka weft.ʻO ka mea maʻamau, hoʻohana ʻia ke poʻo hoʻopaʻapaʻa ʻāʻī, a hoʻohana nā ʻano lole ʻē aʻe i ke poʻo paio poepoe.

Ke nānā nei i ka wikiwiki o ka waihoʻoluʻu i ka hakakā, e hoʻolohe i ke alo o kaLipine Grosgrain Pai Paia i ʻole ka lepili holoi.Inā lawe ʻia ka ʻili i hoʻoluʻu ʻia a waiho ʻia ma luna o ka lole hakakā, pono e wehe ʻia me ka pulupulu.Inā he lole lining, pono e mālama ʻia i kahi i hoʻopaʻa ʻia, ʻeleʻele a maloʻo e pale aku ai i ka haumia, ka makū a me ka melemele.

Ma mua o ka hoʻokolohua, pono ʻoe e nānā pono inā ʻoluʻolu a maʻalahi ka ʻili o ka paio o ke poʻo hakakā, a e hōʻoia i ka paʻa paʻa ʻana o ka lole hakakā ma ke poʻo hakakā a ʻaʻole hiki ke wehe.Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana, pono ke kau ʻia ke poʻo hakakā ma luna o kalipine kala organzaa i ʻole ka lepili holoi i mea e pale aku ai i ka hoʻonui ʻana i ke kiʻekiʻe o ka ʻili.

ʻO nā ʻano hoʻāʻo ʻelua ma luna nei e hoʻokaʻawale i ka pale ʻana o nā lipine polyester a me ka hoʻoholo ʻana i nā hopena hōʻike.ʻO ka maikaʻi o ka hana anti-collision he mea koʻikoʻi ia no ka hoʻoholo ʻana i ka maikaʻi o nā lipine polyester.Makemake au e ʻike hou aku e pili ana i ka hoʻāʻo ʻana i ka maikaʻi o nā lipine polyester.Hoʻokipa ʻia ke ala maikaʻi ʻole e kelepona iā SWELL no nā kikoʻī!


Ka manawa hoʻouna: Nov-07-2022
WhatsApp Online Chat !